torstai 28. huhtikuuta 2016

Kuinka synkronisoida Toodledo Outlookin kanssa?

Kuinka synkronisoida Toodledo Outlookin kanssa?

Toodledo on ollut suosittu tehtävienhallintapalvelu muutaman viime vuoden ajan. Toimilla eri tavoin kuin Google Tasks, Yahoo! Tasks ja iCloud Muistuttaja, Toodledo antaa moniulotteisia tapoja käsitellä tehtäviäsi kuten Life Goals, Folder, Location, GTD ja Subtaskit. Etenkin GTD:tä (Get things done) käyttävät havaitsivat Toodledon sopivan tehtävälistojen tekemiseen niin tehokkaasti että he eivät unohda mitä taytyy tehdä.

Yksi tehtävä voi sijaita useassa eri kategoriassa yhtä aikaa. Tämä ominaisuus on saatavilla vain jos sinulla on ilmaisia tai maksettuja palveluita Toodledo.comilta.

Toodledo on saatavilla Toodledon omalla internet-alustalla, iPhonella ja Android-sovelluksena. Jopa jotkut kolmannen osapuolen sovellukset tukevat sitä vain-luku tai muokkaa-toiminnoilla.   Toimivasta synkronisoinnista Toodledon ja Outlookin välillä on puhuttu jo kauan.

Ennenkuin kokeilen kaikkia suositeltuja liitännäisiä, sain EVO:lta viestin jossa hehkutettiin yhteensopivuutta Toodledon kanssa. Päätin kokeilla sitä ensimmäiseksi sillä minulla on ollut EVO Collaborator for Outlook jo kauan aikaa.

Kuinka synkronisoin ECOn Toodledon kanssa?


  1. Klikkaa Konfiguroi profiili
  2. Valitse Profiili 13- Ei konfiguroitu
  3. Valitse Testi
  4. Toodledon Autentisoi ikkunassa, lisää käyttäjänimi ja salasana
  5. Klikkaa Autentisoi
  6. Kun olet valmis, klikkaa ruksia oikealla ylhäällä
  7. Onnistui-laatikon ponnahdettua olet valmis

Kun Toodledo tilisi on konfiguroitu oikein, meidän täytyy varmistaa että kykenemme synkronisoimaan tehtävät.

  1. Luo tehtävä Toodledo web-käyttöliittymään
  2. Manipuloi tehtävien ominaisuuksia kuten kansiota, kontekstia, tavoitetta, statusta, prioriteettiä ja merkintöjä
  3. Kun tehtävä on synkronisoitu Outlookin kanssa, mene Outlookiin ja tarkista yhteensopiva kohde Tehtävät-kohdassa
  4. Vilkaise monia symboleja kategorioiden alla, ne vastaavat jokaisen tehtävän ominaisuuksia joita muokkasit web-käyttöliittymässä.
  5. Käänteisesti, editoi testaamasi tehtävän ominaisuuksia kuten otsikkoa ja elementtejä kategorioittain. Sitten tarkista Toodledon web-käyttöliittymällä toimiiko synkronisointi moitteettomasti.

Mielestäni EVo Collaborator for Outlook toimii kohtuullisesti tällä kertaa sisällyttääkseen Toodledon Outlookiin ja se on hyödyllinen niille jotka käyttävät sekä Toodledoa että Outlookia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti