maanantai 16. lokakuuta 2017

Google kalenteri synkronisointivirhe 2016

Google kalenteri synkronisointivirhe 2016

He jotka ovat nauttineet Google kalenterin synkronisoinnin hyödyistä, ovat saattaneet pettyä 1.8. 2014 jälkeen. Miksi? Koska Google on tylysti ajamassa palvelun alas.



Älypuhelinten, Google Apps for Business:n, Koulutusalan ja Hallinnon sekä muiden muiden kuin Outlookin käyttäjillä on omat keinonsa ratkaista ongelma. Entäpä loput Outlookin käyttäjät? Heille palvelu on kuin virhe 2016!

Olen tutkinut hiukan vaihtoehtoja. Mahdollisia ratkaisuja ongelmaan löytyi kolme:


  1. EVO Collaborator for Outlook - $29.99 – (27.60 EUR)

    Google kalenteri synkronisointivirhe 2016

    Jopa 100 profiilia kattaen enemmän CardDAV/CAIDAV palveluita kuin vain Googlen omat palvelut, kuten iCloudin, Yahoo!:n, SabreDAV:n, Zimbra:n, OwnCloud:n, QQ:nm 163.comin ja EVO Mail serverin. Palvelun asentamisen jälkeen on ainoastaan luotava käyttäjänimi ja salasana. Synkronisointi käynnistyy heti kun käyttäjätilissä tapahtuu muutoksia, tai kun mikä tahansa kontakti, kalenteri tai tehtävämuutos havaitaan, tai vaihtoehtoisesti 300 sekunnin välein. Huomionarvoista on mahdollisuus synkronisoida pilvestä pilveen.
  2. Bynari WebDAV Collaborator - $29.00 –  (26.68 EUR)

    Asentamisen jälkeen on määriteltävä asetukset yli kymmenessä kentässä. Se ei myöskään ole erityisen käyttäjäystävällinen. En tiedä kuinka synkronisointitila määritellään. Huomionarvoista on synkronisoinnin aikataulutus. Jos tiedät tarkalleen miten säätää se vastaamaan tarpeitasi, se on hyvä.
  3. ICal4OL 17 EUR–  
    Monimutkaisempi kuin Bynari. Se on edistyneempi ja joustavampi, mutta käyttäjän on ymmärrettävä melko paljon teknistä sanastoa. Rehellisesti sanottuna luovuin siitä, koska aikani ei työasioiden takia riittänyt sen opiskeluun.
Vaikka Google toimiikin hankalasti ellei maksa Googlen sovelluksista, vaihtoehtoja joista valita on silti olemassa. Älkää luovuttako!  

10/16/2017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti