torstai 28. huhtikuuta 2016

Kuinka siirtää kontaktit, kalenteri ja tehtävät iPhonesta Android-puhelimeen?

Kuinka siirtää kontaktit, kalenteri ja tehtävät iPhonesta Android-puhelimeen?

Älynpuhelin-markkinoiden kasvaessa yhä useampi omistaa yhden tai useamman älypuhelimen. Trendinä on ollut vaihtaminen uudempaan malliin melkein joka vuosi. Mutta kuinka siirtää henkilökohtainen data kuten kontaktit, kalenterit ja tehtävät uusiin leluihin?
Takavuosina käyttäjät luottivat valmistajien tuottamaan ohjelmistoon ladatakseen ja siirtääkseen henkilökohtaista data. Tänä päivänä luotamme pilvipalveluihin kuten iCloudiin ja Googleen.

Kuitenkin olet saattanut kokea päänsärkyä siirtäessäsi dataasi Android-puhelimesta Iphoneen tai päinvastoin. Teknisestä näkökulmasta datan siirtämisessä on pikemminkin kyse tiedonvaihdosta kahden eri pilvipalvelun välillä kuin kahden eri puhelimen välillä.

Jos olet Outlookin käyttäjä, voit käyttää EVO Collaborator for Outlookia. Tällä Outlook-liitännäisellä voit suorittaa pilvestä-pilveen siirtoja vaivatta ja säilyttää pilvipalveluiden kopioita henkilökohtaisesta datastasi omalla palvelimellasi.

Selvitetään kuinka se toimii. (Seuraava esimerkki on siirto iCloudista Gmailiin)

  1. Sulje Outlook.
  2. Lataa ja asenna EVO Collaborator for Outlook ja käynnistä se järjestelmänhaltijana.
  3. Avaa Outlook.
  4. Mene kohtaan Konfiguroi profilli(t) ja klikkaa sekä iCloud Gmail profiilia vasemmalla.
  5. Lisää käyttäjänimi ja salasana suoritakseesi autentisoinnin. Testaa, ota käyttöön ja sulje
  6. EVO-valikossa joka sijaitsee kontaktien ja kalenterit&tehtävät välissä klikkaa tutki haluamaasi palvelinta
  7. Valitse profiili 2 vasemmalla ja keskisarake näyttää kaikki kohteet Icloudissasi.
  8. Mainitussa keskikolumnissa, valitse kohteita pikanäppäimillä Ctrl+A valitaksesi kaikki tai Ctrl+hiirinäppäin valitaksesi kohteita manuaalisesti.
  9. Klikkaa C2C Pilvestä pilveen kopiointi aloittaaksesi tiedostojen kopioinnin.


Markkinoiden kolme suurinta älypuhelin alustaa ovat Googlen Android, Applen iOS ja Blackberryn OS10. OS10 ja iOS ovat sunnattuja omille älypuhelimilleen siinä missä Android kattaa monia brändejä kuten Sonyn, HTC:n, Samsungin, Googlen, LG:n ja monia muita. EVO Collaborator for Outlookin monia eri profiileja kattavalla ominaisuudella käyttäjät pystyvät synkronisoimaan tai siirtämään dataa eri pilvipalveluiden välillä joita sinulla on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti